Οι ευχές του Μακάριου Λαζαρίδη στη νέα γιατρό του Πολυδύναμου Ιατρείου Παραλίας Οφρυνίου

Ο βουλευτής Καβάλας συναντήθηκε με τη Στέλλα Καραγιώργη στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στη Θεσσαλονίκη, όπου η νέα γιατρός πήγε να ορκιστεί

Τη συνάντησή της με τον Βουλευτή ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριο Λαζαρίδη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η νέα μόνιμη γιατρός στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου, Στέλλα Καραγιώργη.

Όπως ανέφερε, «μια τυχαία συνάντηση είχα σήμερα στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στη Θεσσαλονίκη, με το βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη.

Βρεθήκαμε εκεί, εγώ για να ορκιστώ ως μόνιμη γιατρός στο Π.Π.Ι Παραλίας Οφρυνίου και εκείνος για να συναντήσει τη διοίκηση της 4ης ΥΠΕ.

Τον ευχαρίστησα για την προσπάθειά του να στελεχωθεί το Π.Π.Ι Παραλίας Οφρυνίου. Συμφωνήσαμε ότι έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά να κάνουμε!»

Ο κ. Λαζαρίδης αναπαρήγαγε την ανάρτηση της κυρίας Καραγιώργη, σχολιάζοντας:

«Λύθηκε άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητας των πολιτών της ευρύτερης περιοχής!
Καλή αρχή Στέλλα! Θα είμαι δίπλα σου!»

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Ιανουαρίου ο κ. Λαζαρίδης γνωστοποίησε ότι ο διορισμός της νέας, μόνιμης Επιμελητή Β’ – Παθολόγου στο εν λόγω Ιατρείο πήρε ΦΕΚ και θα έβγαινε πλέον στη Διαύγεια.

Η συγκεκριμένη θέση το προηγούμενο διάστημα, είχε αρχικά κηρυχθεί άγονη, ωστόσο, μετά τις σχετικές πρωτοβουλίες του Βουλευτή, επαναπροκηρύχθηκε, με αποτέλεσμα η διαδικασία να έχει αίσιο τέλος για την τοπική κοινωνία.