Δημοσκόπηση: Παραμένει ψηλά στη δημοτικότητα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ποια η αναλογία θετικών-αρνητικών γνωμών για τον Καβαλιώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research σχετικά με τη δημοτικότητα των Υπουργών της Κυβέρνησης-Σε ποια θέση βρίσκεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Προβάδισμα 8,1% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η Νέα Δημοκρατία (32%-23,9%) στην έρευνα της Κάπα Research για το iefimerida.gr, ενώ στις δεύτερες κάλπες αυξάνει τη διαφορά στο 8,6% από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ποσοστό 34,4% έναντι 25,8%.

Η δημοσκόπηση καταγράφει επίσης τη δημοτικότητα των Υπουργών της Κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης και Νίκος Παναγιωτόπουλος απολαμβάνουν την τριάδα της κορυφής στις θετικές γνώμες των ψηφοφόρων.

Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση της Κάπα Research, ο Υπουργός Εξωτερικών έχει 67% θετικές (40%) ή μάλλον θετικές γνώμες (27%), αλλά και 30% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Ο κ. Πιερρακάκης έχει 57% θετικές (41%) ή μάλλον θετικές (16%) γνώμες, αλλά και 33% αρνητικές. Ακολουθεί ο Υπουργός Άμυνας με 49% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες και 33% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές.

Στη συνέχεια έχουμε τον Χρήστο Σταϊκούρα με 39% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες και 42% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές και τον Κωστή Χατζηδάκη με 38% θετικές ή μάλλον θετικές και 57% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες. Ακολουθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 37% θετικές ή μάλλον θετικές και 60% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Τη δεκάδα κλείνουν οι Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Σκρέκας, Γιάννης Πλακιωτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης. Πιο πίσω ο Μ. Βορίδης, ο Θ. Πλεύρης και οι Αχ. Καραμανλής, Ν. Κεραμέως και Π. Πικραμμένος.

*Πηγή: parapolitika.gr