Επί τάπητος η ενίσχυση των τμημάτων του ΔΙΠΑΕ Καβάλας

Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Πανεπιστήμιο και συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Δημήτρη Μπαντέκα και τον Πρόεδρο του Τμήματος Φυσικής Νίκος Βορδό

ΔΙΠΑΕΤη στρατηγική στόχευσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) – Παράρτημα Καβάλας με απώτερο στόχο την ισχυροποίηση των Τμημάτων του Πανεπιστημίου στην Καβάλα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Δημήτρη Μπαντέκα και τον Πρόεδρο του Τμήματος Φυσικής Νίκο Βορδό, κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του ΔΙΠΑΕ, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022.

Ενόψει μάλιστα και της επίσκεψης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Επιθυμία όλων μας είναι το Παράρτημα Καβάλας του ΔΙΠΑΕ να ισχυροποιείται και όχι να αποδυναμώνεται. Επιδίωξή μας είναι να δούμε τη στόχευση για το μέλλον και να συμφωνήσουμε σε αυτό. Να συμβουλευτούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με τους υπευθύνους του Ιδρύματος. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον για την ενίσχυση και εξασφάλιση στρατηγικής των τμημάτων για την επόμενη φάση».