Ντίνος Κλειτσιώτης: Είμαι σίγουρος για τη στήριξη του κόμματός μου

Ο Διοικητής του ΓΝΚ και πρώην βουλευτής της ΝΔ μιλά για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Καβάλας - Τι ζητά από τους συμπολίτες του και από το κόμμα που υπηρετεί

Τη μεγάλη απόφαση να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Καβάλας πήρε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα την κάνει την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στον χώρο του «Vranas Resort».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ALPHA Radio 88.6 ο κ. Κλειτσιώτης: «το ενδιαφέρον μου για τον Δήμο το έχω δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό. Η ανακοίνωσή μου είχε σκοπό να σταματήσει κάποια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η ΝΔ διασπάται. Ο σκοπός μου είναι να κατέβω στον αγώνα αυτό που λέγεται διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου “ενωμένοι σαν γροθιά” και θέλω να πιστεύω πως θα το πετύχουμε αυτό. Όλοι γνωρίζουν την κομματική μου ταυτότητα και ζητώ την ψήφο και τη στήριξη του καβαλιώτικου λαού.

»Θα διεκδικήσω τον Δήμο γιατί είμαι ένα άτομο που από μικρό παιδί ασχολείται με τα κοινά, με επιτυχία τις περισσότερες φορές. Ξέρω τον εαυτό μου και πιστεύω πως μπορώ να ανταπεξέλθω στον δύσκολο ρόλο του Δημάρχου για την πόλη μου. Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να δηλώσω επίσημα την υποψηφιότητα μου την ερχόμενη Τετάρτη.

»Στη συνέντευξη αυτή θα είμαι μόνος και δεν θα ανακοινώσω συνεργάτες, θα είναι ανοικτή και μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Από κει και μετά θα θέσουμε τη στρατηγική μας και στη συνέχεια θα έχουμε όλο τον χρόνο να παρουσιάσουμε και τους συνεργάτες μας, που θα είναι στο σχήμα το δικό μου, ενώ θα παρουσιάσουμε και τις θέσεις μας. Θα επικοινωνήσω τα οράματά μου στον κόσμο και θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Βέβαιος ότι θα έχει τη στήριξη της ΝΔ

Στη συνέχεια, ο κ. Κλειτσιώτης είπε σχετικά με τη στήριξη που αναμένει από το κόμμα της ΝΔ: «Πιστεύω ότι θα έχω τη στήριξη του κόμματός μου, όπως και του συνόλου των συνδημοτών μου, γιατί ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι και πόσο έχω ασχοληθεί με τα κοινά. Ποτέ δεν επεδίωξα όμως να εκβιάσω καταστάσεις. Πάντα βάδιζα σωστά και αυτό θα κάνω και τώρα και θέλω να πιστεύω όλα όσα λέγονται. Η στελέχωση ενός ψηφοδελτίου όμως είναι το Α και το Ω. Φυσικά έχουν προηγηθεί κάποιες ζυμώσεις και συναντήσεις που με οδήγησαν να βγω μπροστά και να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου. Είμαι όμως σίγουρος για την στήριξη του κόμματός μου».