ΠΑΣΟΚ για κλείσιμο ΕΛΤΑ στη Νέα Πέραμο Καβάλας: Η εγκατάλειψη της επαρχίας έχει το όνομα της ΝΔ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για «εκκωφαντική η απουσία των κυβερνητικών βουλευτών οι οποίοι είναι μάλλον προσηλωμένοι στην προεκλογική τους προσπάθεια»

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις μετά την απόφαση των ΕΛΤΑ να κλείσουν το υποκατάστημά τους στην περιοχή της Νέας Περάμου στον Δήμο Παγγαίου στην Καβάλα.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «εκκωφαντική η απουσία των κυβερνητικών βουλευτών οι οποίοι είναι μάλλον προσηλωμένοι στην προεκλογική τους προσπάθεια», τονίζοντας επίσης ότι «η απαξίωση και η εγκατάλειψη της επαρχίας έχει πλέον συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Η ανακοίνωση του κόμματος

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛ.ΤΑ. αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου στη Νέα Πέραμο, ενός γραφείου που εξυπηρετούσε πάνω από 15.000 μόνιμους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου και δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών.

Για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται η παγερή αδιαφορία της Κυβέρνησης για τους κατοίκους της υπαίθρου, ενώ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η απαξίωση της περιοχής. Οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Νέας Περάμου και της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών στερούνται τις ταχυδρομικές και λοιπές μεταφορικές υπηρεσίες που τους προσέφεραν τα ΕΛ.ΤΑ. και μάλιστα σε τιμές προσιτές, ενώ αντίθετα αυξάνεται κατακόρυφα η ταλαιπωρία τους, αλλά και το κόστος παροχής των υπηρεσιών αυτών.

Τέλος, είναι και πάλι εκκωφαντική η απουσία των κυβερνητικών βουλευτών και των λοιπών τοπικών αξιωματούχων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είναι μάλλον προσηλωμένοι στην προεκλογική τους προσπάθεια, την οποία προκάλεσε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τις αμφίσημες δηλώσεις του. Η απαξίωση και η εγκατάλειψη της επαρχίας έχει πλέον συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.