ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Στην Καβάλα ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής με την Οικονομία στην «ατζέντα» [φωτογραφίες]

Περιοδεία Σπυρόπουλου-Κικίλια στον νομό μας - Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σε παραλιακό καφέ της πόλης αλλά και επαφές με Εμπορικό Σύλλογο και απολυμένους από Πετρέλαια και Λιπάσματα

Ηακρίβεια και η Οικονομία βρίσκονται στο επίκεντρο της διήμερης επίσκεψης στην Καβάλα στελεχών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022.

Ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο σύμβουλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε θέματα Οικονομικής Πολιτικής Ηλίας Κικίλιας, συνοδευόμενοι από τη Διοίκηση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής και στελέχη του Κινήματος στην περιοχή, συναντήθηκαν αρχικά με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η ακρίβεια, ο πληθωρισμός αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις της Καβάλας με τις επιπτώσεις του Πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης, αλλά και τις πρόσφατες βεβαιώσεις αποπληρωμής των επιστρεπτέων προκαταβολών.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Σπυρόπουλος και Κικίλιας βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου είχαν διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των απολυμένων από τα Πετρέλαια και τα Λιπάσματα της Καβάλας.

Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε, παρουσία πολύ κόσμου, φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πολιτική εκδήλωση-ομιλία στο παραλιακό καφέ «Friends» μπροστά από τον ΝΟΚ με τους δύο προσκεκλημένους ομιλητές να αναλύουν την πολτική του Κινήματος αναφορικά με τα «φλέγοντα» θέματα της εποχής γύρω από την Οικονομία.

Η περιοδεία Σπυρόπουλου-Κικίλια στον νομό Καβάλας αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με επίσκεψη στον Δήμο Παγγαίου όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της περιοχής, στον απόηχο των καταστροφών που επέφερε το χαλάζι που έπληξε τις αμπελοκαλλιέργειες, και όχι μόνον, τον περασμένο μήνα.