Στο Δημαρχείο και στην Αντιπεριφέρεια της Καβάλας ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George James Tsunis [φωτογραφίες]

Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο συζήτησε με τον Θόδωρο Μουριάδη και τον Αλέξη Πολίτη για τις υποδομές της Καβάλας, καθώς και για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η περιοχή

Τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022 ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George James Tsunis.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών, στην οποία παρίστατο και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις υποδομές της Καβάλας, καθώς και στις μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η περιοχή μας.

Ο George James Tsunisτον είχε συνάντηση και με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη  με τον οποίο συζήτησε για όλα τα προβλήματα, αλλά και για την επενδυτική δυναμική την οποία διαθέτει η περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στον Πρέσβη με αναφορά στην ιστορία της Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα βρίσκεται στην Καβάλα, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θάσο, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 για την απελευθέρωση του νησιού από τον Οθωμανικό ζυγό το 1922.