Δημοσίευμα «θέλει» τις σχέσεις Μητσοτάκη-Παναγιωτόπουλου να είναι στο… ναδίρ! [φωτογραφία]

«Χαμηλό βαρομετρικό» για τον Καβαλιώτη υπουργό Εθνικής Άμυνας, περιγράφει η Εφημερίδα Παραπολιτικά

Έντονα φαίνεται ότι δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του συμπατριώτη μας υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με την καλά ενημερωμένη σε αυτά τα θέματα εφημερίδα Παραπολιτικά, ο πρωθυπουργός χρεώνει στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι «δεν τον είχε ενημερώσει για μια σειρά από θέματα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με διάφορα πρόσωπα που απασχολούν αρνητικά την επικαιρότητα».

Και η εφημερίδα, στο δημοσίευμά της με τίτλο «Χαμηλό βαρομετρικό για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο», προχωρά ακόμα περισσότερο, σημειώνοντας: «Για να καταλάβετε πόσο ενοχλημένος είναι ο πρωθυπουργός με τον υπουργό του, θα σας πως ότι ένας τύπος που άκουσε πρόσφατη τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν οι δύο, τρόμαξε στην κυριολεξία».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο καιρό πριν από τις εκλογές, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται είτε για το αποτέλεσμα αυτής της κάλπης είτε για την επόμενη κυβερνητική θητεία, εφόσον επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις και η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές και κυβερνήσει εκ νέου τον τόπο.