Μάκης Παπαδόπουλος για Γιάννη Μούτλια: Παραμένει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, αλλά η υγεία του είναι πάνω απ’ όλα

Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» για την παραίτηση του στενού του συνεργάτη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Καβάλας

Την παραίτηση του Γιάννη Μούτλια από τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας, για λόγους υγείας, έκανε γνωστή με δήλωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» αφού εκφράζει τη λύπη του για την απόφαση του στενού του συνεργάτη στον «Τόπο της ζωής μας» τονίζει ότι η υγεία του είναι πάνω απ’ όλα και ότι θα πρέπει να διαχειριστεί απερίσπαστος το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάσρτημα.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει: «Με λύπη ανακοινώνουμε σήμερα την παραίτηση του Γιάννη Μούτλια από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, ώστε να μπορέσει απερίσπαστος να διαχειριστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο Γιάννης Μούτλιας είναι ένα από τα παλαιότερα στελέχη της παράταξής μας και θα παραμείνει ένα στέλεχος πρώτης γραμμής. Θα συνεχίσει να αποτελεί μία πολύτιμη και έμπειρη πολιτική “φωνή” στη διαμόρφωση των θέσεων, των απόψεων και της γενικότερης στρατηγικής μας στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Η υγεία του ωστόσο είναι πάνω από όλα, γι’ αυτό και θα είμαστε πάντα δίπλα και στον ίδιο και στην οικογένειά του για ό,τι χρειαστούν.

Φίλε και συναγωνιστή Γιάννη, σε ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεισφορά σου στο Δημοτικό Συμβούλιο και σου ευχόμαστε περαστικά! Η μεγάλη πολιτική οικογένεια του «Τόπου της Ζωής μας» είναι δίπλα σου»!