Κώστας Αντωνιάδης: Στο πλευρό του Μέτιου (και) στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές

Η ανάρτηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας αναφορικά με τις προθέσεις του εν όψει της επόμενης εκλογικής «μάχης» στο δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ΑΜΘ

Στο πλευρό του Χρήστου Μέτιου και στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2023, θα σταθεί ο Κώστας Αντωνιάδης. Αυτό έκανε γνωστό με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, τονίζοντας ότι με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ τον συνδέει μια σχέση αληθινής φιλίας, εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης.

Η ανάρτηση του αναφέρει σχετικά:

«Υπηρετώντας, τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης εδώ και είκοσι (20) χρόνια, με ήθος, εργατικότητα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023 με επικεφαλής Περιφερειάρχη τον Χρήστος Μέτιος. Με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο γνωριστήκαμε το 2015 όταν συμμετείχαμε στο συνδυασμό της Περιφερειακή Αναγέννησης με επικεφαλής τον αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη και από τότε μέχρι και σήμερα μας συνδέει μια σχέση αληθινής φιλίας, εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης.

Προχωρούμε μαζί για τη νέα νίκη, με την στήριξη σας, ελπίζοντας να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας»!