ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Εικόνα εγκατάλειψης στη Νέα Πέραμο

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής μετά το κλείσιμο του ταχυδρομείου και τις φήμες για κλείσιμο του μοναδικού υποκαταστήματος τράπεζας που λειτουργεί στην περιοχή

Για εικόνα εγκατάλειψης στη Νέα Πέραμο κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής της Καβάλας. Αφορμή για την ανακοίνωση έδωσε η είδηση για το κλείσιμο του ταχυδρομείου, ενώ οι φήμες για το κλείσιμο του υποκαταστήματος τράπεζας που λειτουργεί συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στη Ν. Πέραμο και σε όλη την περιοχή αγγίζει, αν δεν ξεπερνά, τα όρια της εγκατάλειψης. Με μόνιμο πληθυσμό 10000 κατοίκους, ο οποίος υπερδιπλασιάζεται το καλοκαίρι, με ανάλογες καθημερινές ανάγκες και ανάλογες οικονομικές δραστηριότητες έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις. Η οριστική απομάκρυνση του ταχυδρομείου, οι φήμες για το κλείσιμο της μιας και μοναδικής τράπεζας και η συνειδητή υποβάθμιση του ΚΕΠ από τον δήμο Παγγαίου, δημιουργούν μια εικόνα εγκατάλειψης. Σε έναν τόπο που συνεισφέρει τα μέγιστα στα κρατικά και δημοτικά έσοδα, δεν αξίζει τέτοια τύχη».