Αντώνης Σαμαράς: Ο Μανώλης ήταν αδελφός μας και ο γιος του θα είναι πάντα παιδί μας…

«Οδυνηρό και ασύλληπτο ότι δεν είναι πια μαζί μας»! - Δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για την απώλεια του Μανώλη Φραντζεσκάκη

Αφιερωμένη στον Μανώλη Φραντζεσκάκη ήταν η εκπομπή Εξελίξεις που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023, λίγες μέρες αφότου ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και ενεργό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Άλλωστε, ο Μανώλης Φραντζεσκάκης υπήρξε συνεργάτης της εκπομπής που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηεμμανουήλ στο ENA Channel, όντας συχνά φιλοξενούμενος στα πάνελ, εκφέροντας την άποψή του για θέματα πολιτικής.

Ανάμεσα σε όσους-πολλούς το βράδυ της Δευτέρας απέτισαν φόρο τιμής στον Μανώλη Φραντζεσκάκη ήταν και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνδεόταν με «μεγάλη φιλία» με τον εκλιπόντα.

Αναλυτικά, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

«Είμαι συγκλονισμένος!!! Με τον Μανώλη, εκτός τη μεγάλη μας φιλία, μας συνέδεαν ίδιες ανησυχίες και δώσαμε μαζί επί δεκαετίες μάχες για τις ιδέες μας. Είχαμε κοινή συνείδηση για τα ιδανικά της ζωής και την υποχρέωση να υπηρετούμε την πατρίδα μας από κάθε μετερίζι.

Είναι οδυνηρό και ασύλληπτο ότι ο Μανώλης δεν είναι πια μαζί μας.

Δεν πέρασε ένας χρόνος όταν με την αδελφή του Μαρία αγωνιζόμασταν να βρούμε την καλύτερη θεραπεία και όμως. η Μαρία έφυγε νωρίτερα, πριν ακόμη και από τον αδελφό της.

Για τον μονάκριβο γιο του Νικόλα, από καρδιάς συλλυπητήρια· μιλήσαμε, άλλωστε, ήδη.

Να ξέρει ότι ο Μανώλης ήταν αδελφός μας· και ο γιος του Μανώλη θα είναι πάντα παιδί μας»!