Ψηφοδέλτιο ΝΔ Καβάλας: «Έκπληξη» με Παύλο Τσουμάκη μετά την «έκπτωση» του Μάρκου Δέμπα

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για μια θέση στη γαλάζια λίστα μετά την άρνηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας να παραιτηθεί από τη θέση του

Hμέχρι πρότινος «κλειδωμένη» υποψηφιότητα του Μάρκου Δέμπα με τη Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα φαίνεται πως «ξεκλειδώνει» οριστικά, μετά την άρνηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας να παραιτηθεί από τη θέση του και να αφιερωθεί πλήρως στο κυνήγι της βουλευτικής έδρας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Δέμπας όχι μόνον θα παραμείνει πρόεδρος αλλά θα είναι και εκ νέου υποψήφιος, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές για ανάδειξη νέων Διοικήσεων στα Επιμελητήρια όλης της χώρας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η πλέον επικρατέστερη πρόταση στο «τραπέζι» της Συγγρού αυτήν τη στιγμή, είναι ο επιχειρηματίας Παύλος Τσουμάκης, η θητεία του οποίου στο «τιμόνι» του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας κρίνεται πανθομολογουμένως ως άκρως επιτυχημένη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσουμάκης είναι μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας και το 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση του Χρήστου Μέτιου.