Η Στέλλα Αργυρίου υποψήφια με τον συνδυασμό του Θόδωρου Μουριάδη

Δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις φήμες που «θέλουν» την Καβαλιώτισσα ψυχολόγο να «κατεβαίνει» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του νυν Δημάρχου Καβάλας

Ακούγονταν εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον φαίνεται να επιβεβαιώνεται από δημοσίευμα του ysterografa.gr. Η Στέλλα Αργυρίου θα «κατέβει» στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος» και επικεφαλής τον Θόδωρο Μουριάδη.

Η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με σκοπό να διευρύνει την παρουσία της στη γενέτειρα πόλη.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια, στη βαριά σκιά δραματικών υποθέσεων γυναικοκτονιών και τυφλής ενδοοικογενειακής βίας, οι ψυχολόγοι… έγιναν μόδα, και πολλές φορές κατέλαβαν κεντρικό χώρο στα ΜΜΕ.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου ήταν από τους λίγους που αντιστάθηκαν στη γοητεία της υπερβολής και διακρίθηκε για τη μετριοπάθεια, την ψυχραιμία και τον ήπιο λόγο στις δημόσιες τοποθετήσεις της, αποφεύγοντας το φλερτ με την καταστροφολογία.

Το… φλερτ με τα κοινά ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τον αποφεύγει, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που τη θέλουν να είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου, με έμφαση στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, στον οποίο άλλωστε διακρίθηκε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής θητείας, με προωθητικές πρωτοβουλίες και δράσεις στο πλευρό εκείνων που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Παρόλο που η ίδια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, η Στέλλα Αργυρίου, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, υλοποίησε τα τελευταία χρόνια περισσότερες δράσεις αλληλεγγύης για την κοινωνία της Καβάλας από όσους… κατοικοεδρεύουν στην όμορφη πόλη».