ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Έρχεται (και) στην Καβάλα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Πολύς κόσμος και υποψήφιοι βουλευτές της παράταξης στην εκδήλωση που συνδυάστηκε με την κοπή της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Θάσου στον Πρίνο, όπου έγινε γνωστό το προσεχές διάστημα ο πρόεδρος του κόμματος θα επισκεφτεί την περιοχή

Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε και η πολιτική εκδήλωση – κοπή πίτας που οργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Θάσου της παράταξής μας, η οποία φιλοξενήθηκε την Κυριακή (19.02.2023) στο Café – Bistro Swell στον Πρίνο Θάσου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής Καβάλας Κώστας – Κάρολος Παπαδόπουλος, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, τα μέλη της ΝΕ Σόνια Λαζαρέλη, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης και Μιχάλης Σκαρτούλης, αλλά και οι υποψήφιοι βουλευτές της Παράταξής Σοφία Μαρτίδου – Χατζηβασιλειάδου, Δημήτρης Παπουτσής, Λεωνίδας Παππάς και Γιάννης Πλαφαδέλης, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον κόσμο και έκαναν γνωστές τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής στους παρευρισκόμενους σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Σε έναν χώρο γεμάτο από παλιά και νέα στελέχη και φίλους της παράταξής μας, σε ένα μέρος, το νησί της Θάσου, που τα φερόμενα  δύο πρώτα κόμματα δείχνουν να έχουν ξεχάσει, το ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής τολμά να διεξάγει συγκεντρώσεις και να επικοινωνεί ξανά με «κομμάτια» του ελληνικού λαού που ανέκαθεν αποτελούσαν τη βάση του.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για την παράταξη, από το Συντονιστή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ /Κιν. Αλλαγής Θάσου Βασίλη Κουτμάνη και την ενημέρωση των φίλων και στελεχών του νησιού, πως ύστερα από την μεγαλειώδη συγκέντρωση – ομιλία του Προέδρου του κόμματος στη Δράμα, εντός του επόμενου μήνα, θα υπάρξει αντίστοιχη εκδήλωση και στην Καβάλα, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία αυτής.