Βάσω Παπουτσή-Μήττα: Θύελλα αντιδράσεων για το «μπράβο» στον Καραμανλή

Η πολιτεύτρια με τη ΝΔ συνεχάρη δημόσια τον τ. υπουργό Μεταφορών για την παραίτησή του, αλλά «κατέβασε» την ανάρτησή της μετά από την κατακραυγή των χρηστών του Facebook

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το «μπράβο» της πολιτεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία, Βάσως Παπουτσή-Μήττα για την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή από τη θέση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι «είμαι λίγα χρόνια στην πολιτική, αλλά θεωρώ απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας μας οι πολίτες της χώρας μας να εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα. Αυτό λέγεται πολιτική ευθύνη», ενώ πρόσθεσε ότι παρά τις προσπάθειες να βελτιωθεί ο ελληνικός σιδηρόδρομος, δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν ένα τέτοιο δυστύχημα.

Η κ. Παπουτσή-Μήττα συνεχάρη δημόσια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τον τέως, πλέον, υπουργό Μεταφορών για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης του δυστυχήματος των Τεμπών, αλλά «κατέβασε» την ανάρτησή της μετά από την κατακραυγή των χρηστών του Facebook και την κριτική που της άσκησαν για τον χρόνο που επέλεξε να συγχαρεί τον κ. Καραμανλή για την πολιτική του πράξη, ενώ αρκετοί την προέτρεψαν να σβήσει την ανάρτησή της.