Η Καβάλα Μπροστά: Μια ιατρική υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Ραφαήλ Ιωαννίδης που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Ραφαήλ Ιωαννίδης «συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο κ. Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στην Καβάλα από γονείς Καβαλιώτες. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Αλεξανδρούπολη για τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι απόφοιτος του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου Καβάλας και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2014. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Αναισθησιολογία το 2021 και κατέχει την εξειδίκευση της Καρδιοαναισθησιολογίας. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου εξειδίκευσης «Κλινική Φαρμακολογία – Θεραπευτική» και από το 2020 είναι υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Επίσης, είναι διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής και έχει κάνει επιπλέον σπουδές στο κλασικό τραγούδι, στην ορθοφωνία και στα θεωρητικά της ευρωπαϊκής μουσικής. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Εργάζεται ως Επιμελητής Ειδικός Ιατρός Αναισθησιολόγος – Αλγολόγος στο Αναισθησιολογικό Τμήμα και στο Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Στο πρόσφατο παρελθόν εργαζόταν ως Αναισθησιολόγος σε χειρουργεία καρδιάς και θώρακος στη Θεσσαλονίκη και ως επικουρικό εκπαιδευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Αναισθησιολογικής Κλινικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η μεγάλη του αγάπη για την πόλη μας τον κάνει να ονειρεύεται μια Καβάλα σύγχρονη, ανανεωμένη, πόλο έλξης για τους τουρίστες, με κύριο στόχο την ανάδειξη όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

«Πιστεύουμε ότι οι λαμπρές σπουδές και η επιστημονική του κατάρτιση, η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα, ο ήρεμος και διαλλακτικός χαρακτήρας του, η παράλληλη ενασχόλησή του με τη μουσική και οι φρέσκες ιδέες του για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας αποτελούν εγγύηση για το ότι ο Ραφαήλ Ιωαννίδης θα συμβάλει στον μέγιστο βαθμό στον αέρα ανανέωσης που φιλοδοξούμε να φέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας και στην υλοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων για μια νέα αρχή στον Δήμο Καβάλας. Ραφαήλ, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.