Θερμή υποδοχή των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επικοινωνία τους με την τοπική κοινωνία και η ενημέρωση του κόσμου για τις θέσεις του κόμματός μας επί όλων των επίκαιρων θεμάτων

Τη λαϊκή αγορά στη Χρυσούπολη επισκέφτηκε την Μεγάλη Τρίτη 11/4 η  ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καβάλας εκπροσωπούμενη από το Γραμματέα της Κωνσταντίνο – Κάρολο Παπαδόπουλο και τον Αναστάσιο Τσολάκη, μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο και θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Αρχέλαο Γρανά και τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξης, τον Χρήστο Καϊντατζόπουλο, την Σοφία Μαρτίδου – Χατζηβασιλειάδου, τον Δημήτρη Παπουτσή, τον Λεωνίδα Παππά και την Ευστρατία Χριστοδούλου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επικοινωνία τους με την τοπική κοινωνία και με τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών, αλλά και η ενημέρωση του κόσμου για τις θέσεις του κόμματός μας επί όλων των επίκαιρων θεμάτων. Η υποδοχή των υποψηφίων βουλευτών μας ήταν ιδιαίτερα θερμή με τον κόσμο να δείχνει ενδιαφέρον και να απευθύνει συνεχώς ερωτήσεις. Στους πολίτες μοιράστηκε και ενημερωτικό υλικό που επεξηγούσε τις θέσεις μας σε καίριους τομείς της καθημερινότητας, όπως η οικονομία και η υγεία.

Η παρουσία του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δίπλα στην κοινωνία δε σταματά όμως ούτε στη Χρυσούπολη, καθώς παρόμοιες επισκέψεις θα συνεχίσουν να διεξάγονται σε όλες τις περιοχές του Νομού μας.