Η Καβάλα Μπροστά: Ένας ηθοποιός στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κοντός που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο Δημήτρης Κοντός συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Δημήτρης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Το 2002 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Είχε την τιμή να συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους εργάτες της θεατρικής τέχνης, όπως η Ρούλα Πατεράκη, ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο Στάθης Λιβαθινός, ο Σίμος Κακάλας, η Αργυρώ Χιώτη κ.α. Έχει εργαστεί επίσης στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Η ενασχόλησή του με τις παραστατικές τέχνες μπορεί να μην είναι πια η ίδια από τότε που γύρισε στη γενέθλιά του πόλη, παραμένει όμως ένας ανήσυχος πολίτης.

«Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις του, η σημαντική επαγγελματική πορεία του στο θέατρο σε ολόκληρη την Ελλάδα, το ήθος του και το πάθος και ο επαγγελματισμός, με τον οποίον προσεγγίζει κάθε μορφή τέχνης, αποτελούν εγγύηση για το ότι ο Δημήτρης Κοντός θα συμβάλει, στον μέγιστο βαθμό, στην υλοποίηση του προγράμματός μας για τη ριζική επανεκκίνηση του Φεστιβάλ Φιλίππων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και στην τήρηση όλων των προεκλογικών δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή στον Δήμο Καβάλας. Δημήτρη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.