Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων σε 6 περιοχές της Καβάλας [φωτογραφίες]

Έντονη κινητικότητα από τον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και παρουσία σε εκδηλώσεις και δράσεις σε Αμυγδαλεώνα, Ζυγό, Ν. Ηρακλείτσα, Ν. Πέραμο, Ελαιοχώρι και Ελευθερούπολη

Με περιοδεία και επισκέψεις σε 7 περιοχές της ΠΕ Καβάλας συνεχίστηκε την Κυριακή 23/4 η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Από τον Αμυγδαλεώνα και τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και την αναπαράσταση του ποντιακού γάμου στο Ζυγό, μέχρι τις επισκέψεις με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους βουλευτές του κόμματος σε Ν. Ηρακλείτσα και Ν. Πέραμο, το ποντιακό γλέντι στο Ελαιοχώρι αλλά και την παρακολούθηση μια θεατρικής παράστασης στην Ελευθερούπολη.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη αναφέρει σχετικά:

«Κυριακή 23 Απριλίου. Μέρα διπλής θρησκευτικής γιορτής, του Αγίου Γεωργίου και του Αποστόλου Θωμά.

Η μέρα άνοιξε με τη θεία Λειτουργία στον ΙΝ Αγ. Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα. Ακολούθησε στο προαύλιο κέρασμα από τις γυναίκες του χωριού και παρουσίαση ποντιακών χορών από τον πολιτιστικό σύλλογο του Αμυγδαλεώνα.

Στη συνέχεια παραβρέθηκα στην αναπαράσταση του ποντιακού γάμου στο γειτονικό Ζυγό. Εξαιρετική ομολογουμένως εκδήλωση.

Το απόγευμα με πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με την παρουσία των συνυποψηφίων βουλευτών/τριών μοιράσαμε προεκλογικό υλικό στη Ν. Ηρακλείτσα και στη Ν. Πέραμο.

Κατόπιν, με συντρόφους χαρήκαμε το ποντιακό γλέντι που στήθηκε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ελαιοχωρίου.

Η μέρα έκλεισε με την παρακολούθηση της εξαιρετικής θεατρικής παράστασης του Σαίξπηρ “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” από την εφηβική θεατρική ομάδα ΠΑΡΕ(ν)ΘΕΣΗ στην Ελευθερούπολη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους για τις εξαιρετικές δράσεις τους».