Η Καβάλα Μπροστά: Ένας σκηνοθέτης στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζημαλλής που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο Δημήτρης Χατζημαλλής συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στην Ελευθερούπολη. Σπούδασε τηλεόραση και κινηματογράφο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάστηκε για αρκετά χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και με διεθνή δορυφορικά δίκτυα, σε τηλεοπτικές παραγωγές και μεταδόσεις αλλά και στην ειδησεογραφία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Καβάλας και έχει βάλει την υπογραφή του σε δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές και μεταδόσεις, ως εικονολήπτης, μοντέρ και τηλεσκηνοθέτης. Μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει ομιλίες πολιτικών, ενώ σκηνοθέτησε και τελικούς αγώνες του ελληνικού LOL (League of Legend).

«Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική του σταδιοδρομία, η υψηλή αισθητική και η δημιουργικότητά του, ο ακέραιος χαρακτήρας του και η πολιτική του σκέψη   αποτελούν εγγύηση για το ότι ο Δημήτρης Χατζημαλλής θα βοηθήσει, στον μέγιστο βαθμό, στην υλοποίηση του προγράμματός μας για μια νέα αρχή στον Δήμο Καβάλας. Δημήτρη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.