Συνάντηση Θόδωρου Μουριάδη-Δημήτρη Εμμανουηλίδη στο Δημαρχείο της Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας και ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου 2023 στο Δημαρχείο της πόλης με τον πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον Νομό Καβάλας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα μέσα στο πλαίσιο ενημέρωσης του κ. Εμμανουηλίδη, ώστε να γίνει κοινωνός των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και κατέθεσε τις προτάσεις του σχετικά με την αντιμετώπιση και τις προοπτικές επίλυσής τους, με δεδομένο, σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή, ότι η προτεραιοποίηση των προβλημάτων που χρήζουν αντιμετώπισης αποτελούν το δίχως άλλο πρωταρχικό μέλημα από την πλευρά του κ .Εμμανουηλίδη.

Από τη συνάντηση-ενημέρωση καταδείχτηκε η κοινή θέληση για συντονισμένη προσπάθεια, ώστε η πόλη μας να αξιοποιήσει τα πλούσια πλεονεκτήματά της και να βρει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και αναπτυξιακό χάρτη της περιφέρειας ΑΜ-Θ, καθώς και της επικράτειας.