Η Καβάλα Μπροστά: Μια δυναμική κτηνοτρόφος στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποια είναι η Χαρά Τερμεντζή-Γαζέτη που «κατεβαίνει» ως υποψήφια Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιάς Καβάλας

Η Χαρά Τερμεντζή-Γαζέτη συστρατεύεται ως υποψήφια Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Παλαιάς Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Η νέα υποψήφια του συνδυασμού συστήνεται στον κόσμο της Καβάλας τονίζοντας ότι:

«Είμαι η Χαρίκλεια (Χαρά) Τερμεντζή. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα, στην περιοχή Σούγελο. Εδώ και 23 χρόνια ζω μόνιμα σε ένα υπέροχο χωριό, την Παλαιά Καβάλα, μαζί με τον άντρα μου Λεωνίδα Γαζέτη και τα δύο υπέροχα αγόρια μου. Το επάγγελμά μου είναι κτηνοτρόφος. Μου αρέσει πολύ η φύση και το περπάτημα».

«Πιστεύουμε ότι η δυναμική της προσωπικότητα, ο ευθύς και αυθόρμητος χαρακτήρας και η εργατικότητά της, οι ιδέες της για την ανάπτυξη της Παλαιάς Καβάλας – ιδέες που ξαφνιάζουν ευχάριστα – και η μεγάλη αγάπη της για το χωριό της και τη φύση καθιστούν τη Χαρά πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για την Παλαιά Καβάλα. Χαρά, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.