Τα προβλήματα του Δήμου Παγγαίου στη συνάντηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη με τον Φίλιππο Αναστασιάδη

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής από τον Δήμαρχο Παγγαίου

Με τον δήμαρχο Παγγαίου, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Παγγαίου, συναντήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου, ο Δημήτρης Εμμαννουηλίδης. Σκοπός της συνάντησης του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Φίλιππο Αναστασιάδη ήταν η ενημέρωση από πλευράς του Δημάρχου για τα προβλήματα του Δήμου καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές του.

Ενδεικτικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής, στην ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα οδοποιίας καθώς και στη δημιουργία υποδομών, ώστε ο Δήμος ν’ ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ροές τουριστών. Ο κ. Εμμανουηλίδης εστίασε το ενδιαφέρον του στο θέμα της αδικαιολόγητης καθυστέρησης της επένδυσης στα Λουτρά Ελευθερών καθώς και στην τελμάτωση του έργου του φράγματος Μαρμαρά.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα μέσα στα πλαίσια ενημέρωσης του κ. Εμμανουηλίδη, ώστε να γίνει κοινωνός των προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο.