Επίσκεψη κλιμακίου υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ποια προβλήματα κατέγραψαν-Συμμετοχή και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 85 χρόνων του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, καθώς και στην εκδήλωση των 108 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023, κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον Νομό Καβάλας επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και συνομίλησε για το πρόγραμμα του κόμματος με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Ακολούθησε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Αχιλλέα Γερόπουλο.

Κατά τη συνάντηση αναδείχτηκαν τα προβλήματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου κυρίως σε νοσηλευτικό και δευτερευόντως σε ιατρικό προσωπικό. Αγκάθι για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως αναφέρουν, η απόφαση της κυβέρνησης να δοθεί η καθαριότητα και η σίτιση σε εργολάβους, «απόφαση επιζήμια για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων καθώς και για την εξοικονόμηση δημοσίων πόρων».

Το απόγευμα σε εκδήλωση των 108 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων παραβρέθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και παρακολούθησαν την εξαιρετική ομιλία της φιλολόγου, Χριστίνας Βαμβούρη, σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 85 χρόνων του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Για τη 85χρονη δράση του ΔΩΚ μίλησαν ο δημοσιογράφος και ιστορικός ερευνητής, Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, ο διευθυντής σπουδών του ΔΩΚ, Φώτης Κουτσοθόδωρος και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΩΚ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης. Ακολούθησε προβολή του ντοκιμαντέρ για τη διαδρομή του ΔΩΚ. Η βραδιά έκλεισε με μικρή δεξίωση στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης όπου λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Τα πρόσωπα του Ωδείου».