Η Καβάλα Μπροστά: Η πρόεδρος του «Αισώπου» στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποια είναι η Δέσποινα Αβραμίδου που «κατεβαίνει» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό

Οανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι Δέσποινα Αβραμίδου «συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου «Αίσωπος» της Καβάλας συστήνεται με τα δικά της λόγια:

«Ονομάζομαι Δέσποινα Αβραμίδου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά ενός υπέροχου εγγονού! Απόφοιτη Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα βοηθού μικροβιολόγου. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Η μεγάλη αγάπη μου για τα ζώα με οδήγησε στον δύσκολο δρόμο του εθελοντισμού και εδώ και 8 χρόνια είμαι πρόεδρος φιλοζωικού σωματείου της πόλης μας. Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη, θέλοντας να βάλω ένα μικρό λιθαράκι και εγώ για την καλυτέρευση της πόλης που ζω και αγαπώ!»

«Πιστεύουμε ότι η αφοσίωση, η αποφασιστικότητα και η αυταπάρνηση, με τις οποίες εδώ και πολλά χρόνια υπηρετεί το φιλοζωικό κίνημα της πόλης μας, για το οποίο η Δέσποινα αποτελεί, χωρίς υπερβολή, εμβληματική μορφή και προσωπικότητα-σημείο αναφοράς, ο δυναμισμός, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητά της, η σεμνότητα και ο ευθύς χαρακτήρας της καθιστούν τη Δέσποινα Αβραμίδου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Δέσποινα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.