Η Καβάλα Μπροστά: Ένας άνθρωπος της Ειδικής Αγωγής στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποια είναι η Γιώτα Προφύρη που «κατεβαίνει» ως υποψήφια τοπική σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι η Γιώτα Προφύρη «συστρατεύεται ως υποψήφια τοπική σύμβουλος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Η ίδια συστήνεται με τα δικά της λόγια:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. Μετακόμισα στην Αθήνα για σπουδές ως Βρεφονηπιοκόμος. Για πολλά χρόνια εργάστηκα σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες (Interamerican, Interamerican Ζωής, Realty, Οδική Βοήθεια Express Service, Οδική Βοήθεια Extra Service)  ως διοικητική υπάλληλος σε θέσεις ευθύνης.

Πολυπράγμων και ανήσυχο πνεύμα, ήθελα να κλείσω έναν κύκλο εμπειριών και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα, εξειδικεύτηκα και ακόμα ενημερώνομαι και σπουδάζω. Με αυτό που αγαπώ πιο πολύ, τα παιδιά! Από το 2011 μέχρι και σήμερα εργάζομαι σε δομές Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας.

Ζω στις Κρηνίδες, είμαι παντρεμένη με τον Παπαδόπουλο Χρήστο, Τραπεζικό και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Οι Κρηνίδες έγιναν η δεύτερη πατρίδα μου και την αγάπη μου για τον τόπο θέλω να την εκφράσω με τη συμμετοχή μου στο τοπικό συμβούλιο. Ακούω από πολλούς ότι οι Κρηνίδες ήταν το στολίδι της περιοχής μας. Πάμε να ξαναδώσουμε στις Κρηνίδες τη χαμένη τους αίγλη! Δέχτηκα με τιμή και χαρά την πρόταση του Γιάννη, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, με όρεξη για δουλειά, φρέσκιες ιδέες και προπάντων μακριά από κομματικές ταμπέλες!»

«Πιστεύουμε ότι η δυναμική της προσωπικότητα, η διάθεσή της να προσφέρει στον τόπο μας, μακριά από κομματικές ταμπέλες, η εργατικότητά της, οι ιδέες της για την ανάπτυξη των Κρηνίδων και η μεγάλη αγάπη της για το χωριό της, τα παιδιά και τη φύση καθιστούν τη Γιώτα Προφύρη πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τις Κρηνίδες. Γιώτα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.