Η Καβάλα Μπροστά: Ένα πρώην μέλος της Βουλής των Εφήβων στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Καραγεώρας που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Βαγγέλης Καραγεώρας «συστρατεύεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο ίδιος συστήνεται με τα δικά του λόγια:

«Γεννήθηκα το 1992 στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής και από 18 ετών ζω και εργάζομαι στην Καβάλα.

Είμαι τελειόφοιτος πληροφορικής θετικών επιστημών ΔΙΠΑΕ. Ασχολήθηκα με τη μουσική από τεσσάρων ετών, με το βιολί από έξι ετών και με το πιάνο από οκτώ. Συμμετείχα σε παιδικές και μικτές χορωδίες με συναυλίες στο Ηρώδειο (μεταξύ άλλων για την παρουσίαση του soundtrack του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών), στις Πρέσπες, στο Europa Cantat 2003 στη Βαρκελώνη και στο διασυνοριακό φεστιβάλ χορωδιών στην Κύπρο, με καλλιτέχνες όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Σαββίνα Γιαννάτου, η Έλλη Πασπαλά και ο Μάριος Φραγκούλης.

Στα εφηβικά μου χρόνια υπήρξα Έφηβος Βουλευτής Χαλκιδικής στην ΙΔ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων και επίσης συμμετείχα στο πρόγραμμα Euroscola της Ευρωπαϊκής Βουλής των Εφήβων στο Στρασβούργο, όπου ήμουν και σημαιοφόρος.

Εργάστηκα σε εταιρείες ερευνών και δημοσκοπήσεων (GPO, OPINION, MARK, GfK, MRB) ως στατιστικός αναλυτής. Εδώ και μια δεκαετία εργάζομαι στο CENTER TV ως υπεύθυνος δημιουργικού τμήματος, παρουσιαστής και τεχνικός ροής προγράμματος. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι στο Kavala News 102,8 ως ραδιοφωνικός παραγωγός και εκφωνητής.

Πιστεύω στο όραμα και τις προοπτικές της παράταξης του Γιάννη Εριφυλλίδη και θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη αυτού του οράματος μέσω της συμμετοχής μου στο τοπικό συμβούλιο».

«Πιστεύουμε ότι η πολύπλευρη προσωπικότητα, ο ενθουσιώδης χαρακτήρας, οι πολιτικές ανησυχίες και η μεγάλη εμπειρία του στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθιστούν τον Βαγγέλη Καραγεώρα πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην περιοχή μας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Βαγγέλη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.