ΑΟ Καβάλα-ΑμεΑ: Οι δεσμεύσεις του Δημήτρη Εμμανουηλίδη για τους ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες

Συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον Νομό Καβάλας με τον πρόεδρο του Συλλόγου

Ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΑΟ Καβάλα-ΑμεΑ, Τάσος Βιζικίδης συναντήθηκε με τον υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον Νομό Καβάλας, Δημήτρη Εμμανουηλίδη προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και τα διαρκή θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες, όπως η προσβασιμότητα στο δομημένο περιβάλλον και η αδυναμία μετακίνησης με τα επίγεια μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο κ. Εμμανουηλίδης δεσμεύτηκε πως τόσο ως βουλευτής όσο και ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα εργαστεί για να ακουστεί δυνατότερα η φωνή των εμποδιζόμενων ατόμων παντού όπου πρέπει και χρειάζεται, «ώστε να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα που εξακολουθούν να μας ταλαιπωρούν, να μας υποβιβάζουν και να μας εμποδίζουν να ζήσουμε με αξιοπρέπεια», όπως αναφέρει ο Σύλλογος.

Ο κ. Εμμανουηλίδης δεσμεύτηκε επίσης ότι όσον αφορά στον αθλητικό σύλλογο, θα βοηθήσει στη διοργάνωση διεθνών τουρνουά, στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας και στη συνέχιση της προσπάθειας κοινωνικοποίησης των ΑμεΑ μέσω του αθλητισμού.

«Καλούμε εσάς, τους φίλους του αθλητισμού, τα εμποδιζόμενα άτομα και τις οικογένειές τους, τους ανθρώπους που πιστεύουν στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα που το Σύνταγμα της χώρας ορίζει για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της, να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις παραπάνω δεσμεύσεις, κάνοντάς τες ένα από τα κριτήρια της ψήφου σας στις επερχόμενες εκλογές. Δεσμεύσεις που, με βάση το ήθος του κ. Εμμανουηλίδη και την προηγούμενη θητεία του ως βουλευτή, εμείς εκλαμβάνουμε ως εγγύηση ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι φωνές των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες θα ακουστούν στη Βουλή και ότι ο αθλητισμός στην πόλη μας θα αναπτυχθεί και θα ενισχυθεί. Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας και ας βοηθήσουμε να δημιουργηθεί μια δικαιότερη και προσβάσιμη σε όλους κοινωνία», σημειώνει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.