Viral η «πληρωμένη» απάντηση Λαζαρίδη στη Χριστοδουλοπούλου [βίντεο]

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε το δικό της «λιάζονται» για τους μετανάστες και ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας τής αντιγύρισε ότι «έκλεισε το μάτι στους παράνομους διακινητές»

Viral στις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες έγινε το βίντεο του διαλόγου που είχε ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου σε τηλεμαχία τους στην ΕΡΤ.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το μεταναστευτικό, με την κυρία Χριστοδουλοπούλου να χαρακτηρίζει ως «παράσημο» τη λέξη «λιάζονται» που είχε χρησιμοποιήσει ως υπουργός, την περίοδο κορύφωσης της κρίσης με το μεταναστευτικό και την αθρόας εισροής παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Απαντώντας, ο κ. Λαζαρίδης «έβαλε τα πράγματα στη θέση τους», όπως και την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ: «Σοβαρά μιλάτε τώρα; Είστε το κόμμα που φορτώνεται στην πλάτη του την Ειδομένη, φορτώνεται στην πλάτη του τη Μόρια και το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες που πέρασαν επί ημερών σας; Εγώ θα περίμενα μετά από τόσα χρόνια να κάνετε την αυτοκριτική σας. Αυτό το οποίο μας λέτε δεν έχει καμία λογική. Κλείσατε το μάτι στους διακινητές για να περάσουν αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους. Αυτή είναι η πραγματικότητα», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, απευθυνόμενος στην… «αμετανόητη κυρία Χριστοδουλοπούλου»!

Δείτε το επίμαχο βίντεο: