Η Καβάλα Μπροστά: Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Ανανίας Μεγαλομάτης που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Καβάλας με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Ανανίας Μεγαλομάτης «συστρατεύεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο Ανανίας γεννήθηκε στην Καβάλα το 1997. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ και από το 2011 έως το 2017 συμμετείχε στην ομάδα του Αστέρα Καβάλας. Σήμερα εργάζεται στον χώρο της εστίασης.

«Πιστεύουμε ότι η εργατικότητά του, η σεμνότητα, ο ευθύς χαρακτήρας, η μεγάλη αγάπη του για την πόλη μας και το γεγονός ότι εκπροσωπεί επάξια τη νέα γενιά των Καβαλιωτών, μια γενιά που έχει στερηθεί πολλά, αλλά μένει και αγωνίζεται στον τόπο μας, καθιστούν τον Ανανία Μεγαλομάτη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των πρωτοποριακών προτάσεών μας για τη στήριξη της νεολαίας της περιοχής μας και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Ανανία, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.