Μακάριος Λαζαρίδης: Αλέξης Τσίπρας, ένας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος

Δηκτική δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον απόηχο της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πόλη

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια στην Καβάλα, όπου και πραγματοποίησε κεντρική προεκλογική ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης [διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ και δείτε βίντεο και φωτογραφίες πατώντας εδώ].

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, για την επίσκεψη και την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Καβάλα έκανε την εξής δήλωση:

«Ο γνωστός Αλέξης Τσίπρας! Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη χθεσινή παρουσία του στην Καβάλα, δεν εξέπληξε κανέναν. Λαϊκιστής, ψεύτης, μετρ των fake news, υποκριτής, ένας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος.

Παρουσιάζοντας τα πάντα μαύρα και χωρίς να αποδεχθεί ως θετικό ούτε ένα έργο της προηγούμενης τετραετίας, ήρθε στην περιοχή μας για τα τάξει και πάλι τα πάντα στους πάντες, όπως το 2014 και το 2015, αρνούμενος μάλιστα την πρότασή μας να κοστολογηθεί επισήμως το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Όμως πλέον οι πολίτες τον έχουν μάθει και του γυρνούν την πλάτη.

Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί εναγωνίως να διαχειριστεί πολιτικά την επόμενη μέρα του ως ηττημένος των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ειδικά για τα Πετρέλαια της Καβάλας, πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή το σεβασμό των δικαστικών αποφάσεων από όλους, η σιωπή του για το κλείσιμο της εταιρείας, όπως προβλέπει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (σελίδα 13, κεφάλαιο 4.6), ήταν εκκωφαντική και επιβεβαιώνει τις προθέσεις του.

Ευτυχώς για τον τόπο, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρελθόν.

Η Νέα Δημοκρατία, με την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προχωρά μπροστά, αλλάζοντας τη χώρα προς το καλύτερο.

Μαζί μας, όλη η κοινωνία.

Ενωμένοι επιλέγουμε να συνεχίσουμε την πορεία προς την πρόοδο και την προκοπή.

Σταθερά, τολμηρά, μπροστά»!