ΠΑΣΟΚ: Ο Δημήτρης Μάντζος παρουσίασε τις καθαρές θέσεις του κινήματος στην προεκλογική εκδήλωση της Καβάλας [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην πλατεία Κονσουλίδη, όπου παρουσιάστηκαν και οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της Καβάλας

Στην Καβάλα βρέθηκε την Κυριακή 14.05.2023, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος, καλεσμένος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καβάλας στην πολιτική εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, η οποία έλαβε χώρα  στις 19:00 στην πλατεία Κονσουλίδη.

Ο κ. Μάντζος στην ομιλία του, τόνισε τις καθαρές θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επί όλων των θεμάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ενώ άσκησε και δριμεία κριτική σε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας παράλληλα την υπεύθυνη στάση της παράταξής όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών  του κόμματός, οι οποίοι με συντομία τοποθετήθηκαν ελεύθερα τονίζοντας όλοι τη σημασία της λήψης ενός σημαντικού διψήφιου ποσοστού υπέρ του ΠΑΣΟΚ – Κιν. Αλλαγής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κόσμος της Καβάλας, παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, έδωσε το παρόν και ανανέωσε το ραντεβού του με την παράταξή στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 21.05.2023.