ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Θέλει να… ξαναμεθύσει τον ήλιο

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας για συμμετοχή στην τελευταία προεκλογική εκδήλωση στο περίπτερο του κόμματος στην Πλατεία Κονσουλίδη

Κάλεσμα σε όλους τους φίλους και μέλη του κόμματος να δώσουν το παρών στην τελευταία εκδήλωση πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, απευθύνει με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 19/5 στο εκλογικό περίπτωση του κόμματος στην πλατεία Κονσουλίδη. Στη διάρκεια της θα απευθύνουν χαιρετισμό όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του και στην πρόσκληση καλούνται όλοι να κινηθούν στους ρυθμούς του τραγουδιού του Μάνου Λοίζου «Καλημέρα Ήλιε», το οποίο έχει συνδεθεί με τις ένδοξες εποχές του κόμματος…

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος αναφέρει σχετικά: «Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Καβάλας, με αφορμή τη λήξη της προεκλογικής περιόδου των επικείμενων εθνικών εκλογών, σας προσκαλεί στην προεκλογική εκδήλωση της παράταξής μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19.05.2023) και ώρα 20:30 στο εκλογικό μας κέντρο στην πλατεία Κονσουλίδη της πόλης μας (πρώην περίπτερο ΕΟΤ). Ελάτε λοιπόν «Να τον μεθύσουμε τον Ήλιο» όλοι μαζί!

Στην εκδήλωση μας παρευρεθούν και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος μας στην ΠΕ Καβάλας».