Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Γιατί ζητώ την ψήφο σας!

Μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Αυτή την Κυριακή, είναι μεγάλη ανάγκη για τη χώρα να αναδειχθεί από τις κάλπες μια νέα προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πρώτη γραμμή!

Μια κυβέρνηση που για πρώτη φορά θα εφαρμόσει ένα δικό της αναπτυξιακό και δίκαιο κοινωνικά πρόγραμμα χωρίς τις ασφυκτικές απαιτήσεις μιας τρόικας.

Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας, πιστεύοντας ότι έχω αποκτήσει μέσα από την επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική μου διαδρομή αυτό το δικαίωμα. Έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να είμαι μία συνεπής, ασφαλής, έντιμη και χρήσιμη ΕΠΙΛΟΓΗ!

Δεσμεύομαι να ολοκληρώσω την προσφορά μου με μια νέα θητεία απόλυτα προσανατολισμένη στην προώθηση των τοπικών μας θεμάτων.

Γιατί δυστυχώς ο τόπος μας, ο νομός και η πόλη δε μπορούν να λειτουργούν ως Ιφιγένεια στο βωμό άλλων συμφερόντων. Οι συμπολίτες και συντοπίτες μου έχουν ανάγκη από άμεσες ανάσες, από αναπτυξιακό οξυγόνο. Δεν μπορούν να περιμένουν.

Για μένα ο πολιτικός χρόνος πλέον κυλά διαφορετικά. Χρειαζόμαστε για τον τόπο μας λύσεις εδώ και τώρα. Με το ρολόι να μετράει με βάση τις άμεσες τοπικές ανάγκες και όχι τους αργούς χρόνους της πρωτεύουσας και των κεντρικών υπηρεσιών.

Τώρα με ώρα Καβάλας και όχι Αθηνών!

Πρώτη μου προτεραιότητα τα κονδύλια από τους πόρους του ΕΣΠΑ, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, να πάνε στους πολλούς και «μικρούς» και όχι στους λίγους και «μεγάλους».

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα

  • Σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία, στον καθένα που θέλει να κάνει δική του δουλειά!
  • Σε κάθε τουριστική δραστηριότητα και επένδυση!
  • Σε κάθε παραγωγό γεωργό, κτηνοτρόφο, μελισσοκόμο, αλιέα στην προσπάθεια να αποκτήσει την οφειλόμενη υπεραξία η παραγωγή του!

Δεσμεύομαι επίσης ότι από την πρώτη μέρα της νέας Βουλής με ώρα Καβάλας, θα εντείνω τις προσπάθειές μου, πολιτικές και νομοθετικές για να υλοποιηθούν επιτέλους τα χρονίζοντα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, μικρά και μεγάλα, πάντα σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση, τις Διοικήσεις του Πανεπιστημίου, του Νοσοκομείου, του Οργανισμού Λιμένα, τα Επιμελητήρια και όλους τους φορείς.

Για να μην περιμένουμε δεκαετίες την ολοκλήρωση του εμπορικού λιμένα, τη σιδηροδρομική σύνδεση Νέας Καρβάλης-Τοξοτών Ξάνθης, το νέο οδικό άξονα Καβάλας-Δράμας, καθώς και τόσα αναγκαία και δυναμικά έργα και επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν.

Ο τόπος μας είναι πολύ πλούσιος, έχει γεωπολιτική σημασία και αξία. Μια νέα προοδευτική κυβέρνηση είναι μια νέα ευκαιρία γι’ αυτόν.

Με το ρολόι μου ρυθμισμένο σε ώρα Καβάλας μπορώ να δώσω με γνώση, εμπειρία και αποτελεσματικότητα τη μάχη για την Καβάλα, τους Φιλίππους, το Παγγαίο, τον Νέστο, τη Θάσο για κάθε πολίτη, για όλους τους συντοπίτες μου!

Ζητώ την ψήφο σας, δηλώνοντας πως η πιο επαναστατική πράξη κατ’εμέ είναι η ανάδειξη της αλήθειας. Η συνέπεια λόγων και έργων αποτελεί τη σταθερή γραμμή της δημόσιας πορείας μου. Μ’ αυτές τις σκέψεις κατά νου, πιστεύω πως θα συναντηθούμε στις κάλπες.

Κάθε καλό για όλους».

Δημήτρης Εμμανουηλίδης
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ