Αθηνά Παναγιωτίδου: Κυρία ήρθα και κυρία φεύγω…

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καβάλας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Τα τελικά αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 φέρνουν ανακατατάξεις στα κομματικά «στρατόπεδα», με τους υποψηφίους να κάνουν τη δική τους αξιολόγηση της κάλπης.

Η υποψήφια βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αθηνά Παναγιωτίδου μπορεί στις αντίστοιχες εκλογές του 2019 να είχε τερματίσει τρίτη, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τόσο καλά σε αυτές τις κάλπες, με την τελική κατάταξη να τη βρίσκει δεύτερη από το… τέλος.

Η κ. Παναγιωτίδου εμμέσως πλην σαφέστατα δηλώνει ότι αποχωρεί από τον πολιτικό στίβο, ευχαριστώντας παράλληλα όσες και όσους τη στήριξαν. Διαβάστε την πλήρη δήλωσή της που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

«Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέλεξαν τους νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τους, στους οποίους εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Κάθε κύκλος ανοίγει και κλείνει. Έτσι και ο δικός μου, σε ό,τι αφορά στην ενεργό πολιτική που ξεκίνησε το 2019 σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ευχαριστώ όσες και όσους με ψήφισαν, αλλά και όσες και όσους δεν με ψήφισαν, γιατί οι πρώτοι έγιναν φίλοι καρδιάς και οι δεύτεροι με έκαναν σοφότερη.

Έχω τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην καρδιά μου και την Καβάλα στην ψυχή μου.

Αισθάνομαι υπερήφανη για τον αγώνα που έδωσα και για όσους θα δώσω ακόμα στη ζωή μου.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον σύντροφό μου, την οικογένειά μου, τους λιγοστούς φίλους με τους οποίους συμπορεύτηκα και όλους αυτούς που με τη στάση τους με έκαναν να μαθαίνω ακόμα, έστω και εάν μεγάλωσα και να μην εμπιστεύομαι.

Χαίρομαι που στην πορεία αυτή γνώρισα ανθρώπους με Α κεφαλαίο και είμαι περήφανη για τις φιλίες που έκανα και που δεν θα αφήσω να σβήσουν. Αλλιώτικοι καιροί και ήθη, αλλιώτικοι άνθρωποι, αλλά το σπουδαίο είναι ότι δεν αλλάζουμε εμείς. Αυτό δεν το χαρίζω σε κανέναν.

Κυρία ήρθα και κυρία φεύγω».

Αθηνά Παναγιωτίδου
21.05.2023