Η Καβάλα Μπροστά: Μια ψυχολόγος με μουσικές ανησυχίες στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποια είναι η Νεκταρία Σαρρίδου που «κατεβαίνει» ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι η Νεκταρία Σαρρίδου «συστρατεύεται ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο ίδια συστήνεται με τα δικά της λόγια:

«Γεννήθηκα στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και μεγάλωσα στην Καβάλα. Σπούδασα ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Βελιγραδίου και στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είμαι ιδιώτης ψυχολόγος, ενώ στο παρελθόν εργάστηκα με την ίδια επαγγελματική ιδιότητα και στον Δήμο Καβάλας.

Επίσης, σπούδασα 11 χρόνια μονωδία και 2 χρόνια βιολί στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Μνήμες παιδικές με τον παππού με οδήγησαν στο Τμήμα Τεχνικού Αμπελουργίας και Οινολογίας του ΔΙΕΚ Καβάλας, όπου φοιτώ μέχρι σήμερα.

Είμαι παντρεμένη με τον Θανάση Γιαννακάκη, ιδιωτικό υπάλληλο, και έχουμε αποκτήσει μία κόρη.

Τόσο στα φοιτητικά μου χρόνια όσο και στα επόμενα που ακολούθησαν, παράλληλα με τις σπουδές, εργάστηκα στον τομέα του τουρισμού, στην Καβάλα, στη Θάσο και στη Σαντορίνη.

Η εθελοντική μου συμμετοχή στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου, στο Cosmopolis, στο Wood Water Wild  Festival, στο Air Sea Show,  στο Φεστιβάλ Γ. Α. Παπαϊωάννου και άλλες διοργανώσεις ξεκινά από την ανιδιοτελή αγάπη μου για τον συνάνθρωπο, αλλά και για τον τόπο μας. Εξέλιξη είναι το κίνητρό μου και αγαπημένη μου φράση: «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»!»

«Πιστεύουμε ότι η εργατικότητα, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η αγάπη της για τον συνάνθρωπο και για την πόλη μας, όπως έχει καταγραφεί μέσα από τη μακρά εθελοντική της προσφορά σε πάρα πολλούς οργανισμούς και διοργανώσεις της περιοχής μας, και η μεγάλη εμπειρία της τόσο στον χώρο της ψυχικής υγείας όσο και στον χώρο του τουρισμού καθιστούν τη Νεκταρία Σαρρίδου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση των προτάσεών μας για τη φροντίδα της ψυχικής υγείας των συνδημοτών και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, καθώς και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Νεκταρία, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.