Η Καβάλα Μπροστά: Ένας μηχανικός στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Νίκος Μορένος που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μορένος «συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο ίδιος συστήνεται με τα δικά του λόγια:

«Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1979. Είχα την τύχη να είμαι συμμαθητής του Γιάννη για 6 χρόνια στο δημοτικό. Σήμερα συστρατεύομαι μαζί του, διότι οι ιδέες μας συγκλίνουν και διότι θεωρούμε πως η Καβάλα είναι εξόχως αδικημένη από τον ίδιο της τον εαυτό. Έτσι αποφάσισα να βάλω κι εγώ την «Καβάλα Μπροστά» και προοδευτικά.

Σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη Μεγάλη Βρετανία από τον Σεπτέμβρη του 1998 ως το 2002. Έχω επίσης μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά και χρηματοοικονομικά πληροφοριακά συστήματα. Μιλάω 6 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά και λίγα Γερμανικά). Εργάστηκα σε μελετητικό γραφείο των Αθηνών από το 2005 ως το 2010 και επέστρεψα στη βάση μου στην Καβάλα το 2010, ανοίγοντας το δικό μου γραφείο μελετών.

Έχω ταξιδέψει αρκετά στο εξωτερικό και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω στην τοπική μας κοινωνία».

«Πιστεύουμε ότι οι σημαντικές σπουδές και η επαγγελματική του πορεία στην Αθήνα και στην Καβάλα, η ευρυμάθεια, ο ακέραιος χαρακτήρας, η ανιδιοτέλεια, η σεμνότητα, η πολιτική σκέψη, η διαμόρφωση ενός διαφορετικού τρόπου προσέγγισης των προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή μας λόγω των πλούσιων εμπειριών που έχει αποκομίσει από τις σπουδές και τα ταξίδια του στο εξωτερικό, καθώς και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Νίκο Μορένο πολύτιμο συνεργάτη για τον εκσυγχρονισμό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, τη χάραξη μιας διαφορετικής πολιτικής στον χώρο του τουρισμού και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Νίκο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.