Η Καβάλα Μπροστά: Δύο ηθοποιοί [και μουσικοί] στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Χοροζίδου και Καρατζιώτης διαπρέπουν στην Αθήνα, αλλά «επιστρατεύουν» τις ιδέες τους για τον Πολιτισμό (και όχι μόνον) για τη γενέτειρά τους και «συστρατεύονται» με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό

ΗΠαρθένα Χοροζίδου και ο Γιώργος Καρατζιώτης «συστρατεύονται» ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά», όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, ανήμερα του… Αγίου Πνεύματος από τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Με «πνευματώδη» διάθεση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας φωτογραφήθηκε με τους δύο πάλαι ποτέ «συνοδοιπόρους» του από το Δημοτικό Ωδείο, ανακοινώνοντας με περισσή χαρά την υποψηφιότητά τους στον συνδυασμό του.

«Εάν έχεις εκπλαγεί και σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπεις μόνο διαφορές… πρέπει να ξέρεις πως η Παρθένα, ο Γιώργος και ο Γιάννης, εκτός από τη μεγάλη αγάπη τους για την Καβάλα, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη, μοιράζονται ένα κοινό σημείο αναφοράς, ίσως και το πιο ισχυρό από όλα: τη μουσική.

»Και οι τρεις παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας… εκτός του ότι μπορούν να στήσουν μια μικρή μπάντα με φλάουτο, ακορντεόν και πιάνο στο λεπτό… γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως, για να απογειωθεί μια μουσική ορχήστρα και να πετύχεις το συνταίριασμα των τόσο διαφορετικών ήχων, χρειάζεται σύμπνοια, συνεργασία, σκληρή δουλειά και σίγουρα έναν ικανό μαέστρο. Εάν εσείς σε αυτήν τη φωτογραφία βλέπετε μόνο διαφορές… συμφωνούμε μαζί σας! Γιατί από αυτές τις διαφορές γεννιέται η πιο όμορφη αρμονία.

»Πιστεύουμε ότι η σημαντική καλλιτεχνική πορεία,  της Παρθένας ως ηθοποιού και του Γιώργου ως ηθοποιού και σκηνοθέτη, το γεγονός ότι τιμούν την Καβάλα μας με τη δουλειά τους στην Αθήνα, ταυτόχρονα όμως δεν ξεχνούν ποτέ τη γενέτειρά τους, νοιάζονται και είναι έτοιμοι να προτείνουν λύσεις για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει, το ταλέντο τους, η δημιουργικότητα, η πολιτική σκέψη, η αναγνώριση πέρα από τα στενά όρια της περιοχής μας, οι νέες ιδέες που φέρνουν μαζί τους και το έμφυτο χιούμορ τους, που τόσο λείπει από την πολιτική (και όχι μόνο) ζωή της πόλης μας, εγγυώνται ότι η Παρθένα Χοροζίδου και ο Γιώργος Καρατζιώτης θα συμβάλουν τα μέγιστα στην εκ βάθρων ανανέωση της πολιτικής του Δήμου Καβάλας για τον πολιτισμό, στην εξωστρέφεια της περιοχής μας, που αποτελεί το κλειδί για την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, και στην υλοποίηση του προγράμματός μας για μια νέα αρχή για την πόλη μας.

»Παρθένα και Γιώργο, καλωσορίσατε στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας στη σχετική ανακοίνωσή του.