Μακάριος Λαζαρίδης: Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των εμπόρων

Συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Oυποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, συνεχίζοντας τις επαφές του ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννη Κελγιώργη.

Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από όλα τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους, τις συνθήκες υπό τις οποίες δραστηριοποιούνται, τα προβλήματά τους και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο τ. πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Τσίρλης, ο Α΄ αντιπρόεδρος Ιωάννης Χατζηαβραμίδης, ο ταμίας Ηλίας Χάιτας και η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Αναστασία Κουντουρή.

Αμέσως μετά, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2019-2023, παρά τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί, στάθηκε δίπλα και στους εμπόρους. Λάβαμε πολλά και σημαντικά μέτρα στήριξής τους, μειώνοντας τα κόστη λειτουργίας των επιχειρήσεων και συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα τους, με την προσδοκία ότι τα καλύτερα βρίσκονται πλέον μπροστά μας.

Στη σημερινή συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας συμφωνήσαμε στην ανάγκη η χώρα να προχωρήσει μπροστά, με τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και με πρωταγωνίστριες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συζητήσαμε επίσης γενικότερα θέματα που απασχολούν την Καβάλα και συνδέονται άμεσα με τον εμπορικό κόσμο και προτεραιοποιήσαμε τα προβλήματα, έτσι ώστε να αναζητήσουμε λύσεις.

Σε σταθερό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, χωρίς αιφνιδιασμούς και με μακροπρόθεσμο, καλά μελετημένο, σχεδιασμό.

Άμεση προτεραιότητα, ο σχηματισμός μιας σταθερής, δοκιμασμένης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα ασχοληθεί επιτυχώς με τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής».