ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής Καβάλας: Είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία

Το «ευχαριστώ» και το... ιδιαίτερο «ευχαριστώ» της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του κόμματος προς όσους και όσες το στήριξαν στις δύο βουλευτικές εκλογές του 2023

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» εκφράζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής προς όσους και όσες στήριξαν το κόμμα κατά τις εκλογικές «μάχες» του Μαΐου και του Ιουνίου 2023.

Παράλληλα, τονίζει με ανακοίνωσή του ότι «οι μεγάλοι στόχοι είναι μπροστά και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να αποτελέσει πραγματικό και ανταγωνιστικό αντίπαλο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

Η ανακοίνωση του κόμματος

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Καβάλας, με αφορμή την ολοκλήρωση και της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου 2023, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ο οποίος προσήλθε για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στις κάλπες και τίμησε την παράταξή μας με την ψήφο του, οδηγώντας έτσι σε νέα αύξηση των ποσοστών μας, τόσο στον Νομό Καβάλας όσο και πανελληνίως!

Ειδική ευχαριστήρια αναφορά πρέπει να γίνει στους «εθελοντές» μας και στους ανθρώπους που γενικά συνέδραμαν, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν, στο να δοθεί αυτή η μάχη σε τοπικό επίπεδο και να στεφθεί με ένα επιτυχές αποτέλεσμα!

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό θεωρούμε το γεγονός, όχι τόσο ότι αυξήσαμε κατά 50% περίπου την κοινοβουλευτική μας δύναμη και τα ποσοστά μας, όσο ότι έχουμε πάρει σημαντικά αυξημένα ποσοστά στις νέες γενιές, γεγονός που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια!

Πιστεύουμε ότι η παράταξή μας έκανε ένα πρώτο ισχυρό βήμα μετά από μια διπλή και δύσκολη μάχη. Οι μεγάλοι στόχοι, όμως, είναι μπροστά! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Και είναι εδώ για να ασκήσει αξιόπιστη και δυναμική αντιπολίτευση! Είναι εδώ για να αποτελέσει πραγματικό και ανταγωνιστικό αντίπαλο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία! Είναι εδώ για να γίνει ξανά το κόμμα των νέων!