Η Καβάλα Μπροστά: Ένας γιατρός και φίλος του Αθλητισμού στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Θοδωρής Μήτρας που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό

Οανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Θοδωρής Μήτρας «συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Γέννημα-θρέμμα Καβαλιώτης, από τη συνοικία της Παναγίας, μαθητής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, στο σχολείο του Φάρου, και μετά στο ιστορικό 5ο Γυμνάσιο. Έφυγε 19 ετών για τη Σουηδία για να σπουδάσει ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Lund, απέκτησε τις ειδικότητες της Εσωτερικής Παθολογίας και της Καρδιολογίας από το ίδιο Πανεπιστήμιο και έμεινε στη Σουηδία συνολικά 20 χρόνια, δουλεύοντας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Malmö ως ειδικός καρδιολόγος.

Ποτέ δεν έχασε την επαφή του με την πόλη του, στην οποία γυρνούσε πάντα και πολλές φορές κάθε χρόνο για μικρά χρονικά διαστήματα. Από το 2010 διατηρεί ιδιωτικό καρδιολογικό ιατρείο στην Καβάλα, όπου διαμένει μόνιμα. Μεγάλη του αγάπη ο αθλητισμός, η θάλασσα και η μουσική.

«Πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη επιστημονική του πορεία στην πόλη μας και στο εξωτερικό, ο ακέραιος χαρακτήρας, η πολύπλευρη προσωπικότητα, η σημαντική και αναγνωρισμένη προσφορά του στην ιατρική και στον αθλητισμό, μεταξύ άλλων, ως γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας και των ακαδημιών του ΑΟΚ, διατελέσας Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, καθιστούν τον Θοδωρή Μήτρα πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας, ιδιαίτερα στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής και του αθλητισμού, καθώς και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα. Θοδωρή, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.