Περιφερειακές Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο ο Ανδρέας Καραγιώργης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλιευτικής Πολιτικής της ΠΑΜ-Θ «συστρατεύεται» με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση και τον Περιφερειάρχη

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με την παράταξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης ανακοίνωσε και επίσημα μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ανδρέας Καραγιώργης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραγιώργης είχε «κατέβει» στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 ως επικεφαλής του συνδυασμού Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση και εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας. Τον Ιούνιο του 2020, με απόφαση Μέτιου, ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Αλιευτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση Καραγιώργη για την υποψηφιότητά του:

«Η πολιτική συνάντηση μέσω της συνδιοίκησης με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ήταν επιτυχής!
Υπηρετήσαμε μαζί μέσα από μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία τον στρατηγικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει η περιφέρεια.
Η δημιουργία της Αντιπεριφέρειας Αλιευτικής Πολιτικής, μοναδική στην Ελλάδα επικυρώνει την συνεργασία μας για την τετραετία που πέρασε και σηματοδοτεί μια νέα πρόκληση για την ανάπτυξη του τόπου μας και τον εναρμονισμό της με την σύγχρονη τεχνοκρατική αντίληψη!!!
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου. Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου»!