Παναγιώτης Αγγελίδης: Ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι άνθρωπος της πράξης και του αποτελέσματος

Ανακοίνωση του υποψηφίου συμβούλου με την παράταξη «Ο τόπος της ζωής μας» με την οποία επισημαίνει ότι ήταν δική του απόφαση να συστρατευτεί με τη συγκεκριμένη παράταξη

Για την απόφαση του να συστρατευτεί με τον Μάκη Παπαδόπουλο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Καβάλας, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λυδίας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Φιλίππων Παναγιώτης Αγγελίδης. Όπως επισημαίνει επέλεξε τον κ. Παπαδόπουλο μετά από ώριμη σκέψη και επαφή και με άλλες παρατάξεις και τονίζει ότι υποψηφιότητά του δεν έχει καμία εμπλοκή με κανένα κόμμα, καμία παράταξη, κανέναν βουλευτή, κανένα πολιτικό γραφείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θέλω να διευκρινίσω πως η απόφαση να συστρατευτώ με τον Μάκη Παπαδόπουλο και την παράταξη «Ο Τόπος της Ζωή μας» και να υπηρετήσω ξανά το μέλλον του Δήμου Καβάλας είναι αποκλειστικά δική μου.

Επέλεξα τον Μάκη Παπαδόπουλο, μετά από ώριμη σκέψη και επαφή με άλλες παρατάξεις, και κατέληξα στην απόφαση ότι με τον Μάκη Παπαδόπουλο μπορούμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον του Δήμου που χρειαζόμαστε.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι άνθρωπος του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, της πράξης και του αποτελέσματος, και δουλεύει ακατάπαυστα και ακούραστα εδώ και 10 χρόνια για τον τόπο μας, με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς, για τις λύσεις στα προβλήματα των δημοτών και για ένα μέλλον που μας αξίζει.

Η υποψηφιότητά μου δεν έχει καμία εμπλοκή με κανένα κόμμα, καμία παράταξη, κανέναν βουλευτή, κανένα πολιτικό γραφείο».