Περιφερειακές εκλογές 2023: Με τον Χρήστο Μέτιο «συστρατεύεται» ο Παύλος Ζησίμου

«Οι προκλήσεις πολλές και οι ευθύνες ακόμη περισσότερες»: Τι αναφέρει ο καβαλιώτης επιχειρηματίας για την απόφασή του να «κατέβει» ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ με την παράταξη Μέτιου

Ο καβαλιώτης επιχειρηματίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου της Καβάλας, Παύλος Ζησίμου, «κατεβαίνει» ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, ενώ παραθέτει και τους λόγους για τους οποίους έλαβε την εν λόγω απόφαση.

Η ανακοίνωση του Παύλου Ζησίμου για την υποψηφιότητά του

Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γίνεται μεγαλύτερος, διευρυμένος και πιο ουσιαστικός. Αποτελεί στην πραγματικότητα μια συνέχεια του κεντρικού κρατικού μηχανισμού με αποκεντρωμένες αρμοδιότητες. Οι προκλήσεις πολλές και οι ευθύνες ακόμη περισσότερες.

Ο Χρήστος Μέτιος είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τη δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Περιφερειάρχης με συνέπεια, υπευθυνότητα και κυρίως, ήθος.

Η πρόταση του να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ήταν κάτι παραπάνω από τιμητική και η αποδοχή της μονόδρομος.

Δεσμεύομαι στους πολίτες του νομού Καβάλας να προσφέρω από την πλευρά μου στην αναπτυξιακή δυναμική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με εφόδιο την μακρόχρονη εμπειρία μου στην επιχειρηματικότητα.

Υπόσχομαι να συνεισφέρω στον αγώνα αυτό με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα.

Εύχομαι να σας έχω στο πλευρό μου. Καλή μας επιτυχία!