Θόδωρος Τοτός: Οι Φίλιπποι δεν έχουν καθαρό νερό, επειδή δεν είμαι υποψήφιος με τον Θόδωρο Μουριάδη

Καταγγελία του πρόεδρου της δημοτικής κοινότητας για τιμωρητική συμπεριφορά, της διοίκησης του Δήμου Καβάλας, λόγω της απόφασης του να είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου

Σε μια σοβαρή καταγγελία κατά της διοίκησης του Δήμου Καβάλας προέβη με δήλωση του ο πρόεδρος της ΔΚ Φιλίππων, αναφορικά με το πόσιμο νερό της περιοχής. Ο Θόδωρος Τοτός κατηγορεί τους διοικούντες ότι επειδή ο ίδιος δε συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του νυν δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη, «τιμωρείται» το χωριό με το να μην έχει καθαρό και ποιοτικό νερό!

Στην καταγγελία του ο κ. Τοτός, που «κατεβαίνει» στις εκλογές με την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου, κατηγορεί τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας (Κυριάκο Σταυρίδη) και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ (Απόστολο Χρόνη) ότι έχουν κάνει φραγή στον αριθμό του κινητού μου, για να μη δέχονται τις κλήσεις μου, εδώ και μήνες (!!!) και τους καλεί να σοβαρευτούν, ενώ επισημαίνει ότι οι γεωτρήσεις που έγιναν σε Δάτο και Ζυγός, όπου οι πρόεδροι των κοινοτήτων είναι υποψήφιοι με τον Θόδωρο Μουριάδη, σήμερα λειτουργούν!

Η δήλωση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλίππων αναφέρει αναλυτικά:

«Από τον Ιανουάριο είναι έτοιμη η γεώτρηση που θα δώσει νερό στους δημότες των Φιλίππων, μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά η διοίκηση του Δήμου δεν έκανε καμία ενέργεια για γίνει η σύνδεση με το χωριό και να αποκτήσουμε επιτέλους καθαρό και ποιοτικό νερό!!

Ο λόγος; Γιατί δε θα συμμετέχω στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου!

Έφτασαν στο σημείο, από την εμπάθεια τους, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ να κάνουν φραγή στον αριθμό του κινητού μου, για να μη δέχονται τις κλήσεις μου, και να αρνούνται να μιλήσουν μαζί μου εδώ και μήνες!

Τους καλώ έστω και τώρα να σοβαρευτούν και να βάλουν σε προτεραιότητα, πάνω από τα πολιτικά τους συμφέροντα και την εμπάθεια τους, τη βασική ανάγκη των δημοτών των Φιλίππων να έχουν νερό!

ΥΣ: Την ίδια περίοδο με τη γεώτρηση των Φιλίππων, έγιναν άλλες δύο αρδευτικές γεωτρήσεις σε Δάτο και Ζυγός, οι οποίες σήμερα λειτουργούν.. Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων αυτών είναι υποψήφιοι με τον Δήμαρχο Καβάλας… Τυχαίο; Δε νομίζω!

Και φυσικά, η διοίκηση του Δήμου δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει το μεγάλο έργο υδροδότησης όλης της περιοχής των Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου, για να γλιτώσουμε επιτέλους από τις γεωτρήσεις και τα τεράστια έξοδα (που τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες…) και να πίνουμε καθαρό και ποιοτικό νερό»!