Η Καβάλα Μπροστά: Ένας επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος που «κατεβαίνει» ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου με τον συνδυασμό

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος «συστρατεύεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1977 στο Κρυονέρι, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Εργάζεται ως ψήστης σε κατάστημα εστίασης της Καβάλας, ενώ παλαιότερα εργάστηκε επί σειρά ετών ως αρτοποιός στο Κρυονέρι.

«Πιστεύουμε ότι η εργατικότητα, ο ευθύς και ακέραιος χαρακτήρας, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, οι ιδέες του για την ανάπτυξη του Κρυονερίου και η μεγάλη αγάπη του για το χωριό του καθιστούν τον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για το Κρυονέρι. Αλέξανδρε, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού.