«Ο Τόπος της Ζωής μας»: Ο συνδυασμός του Μάκη Παπαδόπουλου μάς συστήνει ακόμη πέντε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους [φωτογραφίες]

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι οι οποίοι που συστρατεύονται με την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας

Πέντε ακόμα υποψηφίους συμβούλους παρουσίασε η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας «Ο Τόπος της Ζωής μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Μάκη Παπαδόπουλο.

Πρόκειται για τους:

  • Βασιλειάδης Βασίλειος
  • Γιτίσογλου Πρόδρομος (Μάκης)
  • Δημητριάδου Κυριακή (Κική)
  • Διαματαρούλα Ελένη
  • Ιγνατιάδη Παναγιώτη

Αναλυτικά το βιογραφικό των υποψηφίων

Βασιλειάδης Βασίλειος (Ιδιωτικός υπάλληλος)

Γεννήθηκα το 1964 στην Καβάλα. Φοίτησα στο Οικονομικό Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Καβάλας. Είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Στουτγκάρδης. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1995 στις εισαγωγές αυτοκινήτων και ανταλλακτικών – ειδών αυτοκινήτου. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας και έχω διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λημνιάς για την περίοδο 1998-2007. Έχω δύο γιους, τον Νίκο, Πολιτικό Μηχανικό, και τον Μιχάλη, που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Είμαι πρόεδρος στην ΚοινΣΕπ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».

Γιτίσογλου Πρόδρομος (Μάκης) (Ελεύθερος επαγγελματίας – Έμπορος ξυλείας)

Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1984, είμαι γιος του Βασίλη και της Μαρίας Γιτίσογλου. Φοίτησα στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας και στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο ως προγραμματιστής πληροφορικής Η/Υ. Ζω μόνιμα στης Κρηνίδες Καβάλας και είμαι παντρεμένος με τη Βάσω Παπαχρήστου, με δύο παιδιά. Εργάστηκα στην οικογενειακή μας ταβέρνα στο Βουνοχώρι, στο Ψητοπωλείο ΣΟΥΣΟΥΡΟ, σε κέντρα ψυχαγωγίας ως μουσικός, και στην Τεχνική υπηρεσία ως υπάλληλος. Είμαι ιδιοκτήτης από το 2014 της εταιρείας ξυλείας – καυσόξυλων “Ο Μάκης” στης Κρηνίδες Καβάλας. Διετέλεσα μέλος του φιλοζωικού σωματείου “ΑΙΣΩΠΟΣ Καβάλας” και είμαι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. “Κεραυνός” Κρηνίδων και μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Δημητρίου στο Βουνοχώρι Καβάλας.

Δημητριάδου Κυριακή (Κική) (Ιδιωτική υπάλληλος)

Γεννήθηκα στην Καβάλα. Αποφοίτησα από το ΤΕΕ Καβάλας με ειδικότητα στη “Διατροφή – Διαιτολογία” και συνέχισα τις σπουδές μου στο ΙΕΚ Καβάλας στην ειδικότητα “Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική”. Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα των αδέσποτων ζώων.

Διαματαρούλα Ελένη (Ιδιωτική υπάλληλος)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Έχω ασχοληθεί με την κομμωτική και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.

Ιγνατιάδης Παναγιώτης (Ελεύθερος επαγγελματίας – Δημοτικός Σύμβουλος Φιλίππων)

Γεννήθηκα το 1968 και είμαι μόνιμος κάτοικος Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Αποφοίτησα το 1986 από το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων. Στη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας υπηρέτησα ως Έφεδρος Αξιωματικός Μηχανικού. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρούσα επί 20 χρόνια καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ στη συνέχεια απέκτησα βεβαίωση επάρκειας από τον ΕΟΠΠΕΠ και άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και εργάστηκα σε εταιρεία security. Από το 2020 είμαι κάτοχος πιστοποίησης ασφαλιστικού συμβούλου. Στον πρώην Δήμο Φιλίππων, την περίοδο 2007-2008 διατέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και την περίοδο 2009-2010 ήμουν Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φιλίππων. Για 20 χρόνια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το βόλεϋ. Είμαι παντρεμένος κι έχω τρία παιδιά. Το 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Φιλίππων και είμαι μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Καβάλας.