Η Καβάλα Μπροστά: Ένας επαγγελματίας της Εστίασης από τις Κρηνίδες στον συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο Γιώργος Εμενίδης που «κατεβαίνει» ως ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων με τον συνδυασμό

Οανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» ανακοίνωσε ότι ο Χρήστος Παγκάκης «συστρατεύεται» ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο ίδιος συστήνεται με τα δικά του λόγια:

«Είμαι 48 ετών, κατάγομαι από τις Κρηνίδες Καβάλας, έναν τόπο που αγαπώ και όπου επέλεξα πλέον να ζήσω, μετά από μακρά απουσία ετών. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Από πολύ μικρός έφυγα και έζησα στη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσα, δημιούργησα την οικογένειά μου και την επιχείρηση εστίασης την οποία διατηρώ μέχρι τώρα. Μετά από 45 ολόκληρα χρόνια ένιωσα την ανάγκη του επαναπατρισμού και αποφάσισα με την οικογένειά μου να στήσω μια νέα επιχείρηση εστίασης (πιτσαρία) στις Κρηνίδες.

Πέρα από τη δουλειά μου, πιστεύω πως ένας άνθρωπος έχει την ανάγκη στις έστω και λίγες πολύτιμες ελεύθερες ώρες που διαθέτει να κάνει κάτι για την προσωπική του διασκέδαση. Το δικό μου χόμπι, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι, είναι το ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολήθηκα για χρόνια, μέχρις ότου ο χρόνος φυσιολογικά να κάμψει τις ανθρώπινες δυνάμεις. Όμως είναι ένα σπορ που θα αγαπώ και θα παρακολουθώ πάντα, και αθλούμενος πολλές φορές, αλλά και από τις κερκίδες.

Επέλεξα να στηρίξω τον αγώνα του Γιάννη Εριφυλλίδη και να σταθώ δίπλα του, γιατί θεωρώ πως είναι άνθρωπος με  πρωτοποριακές και κυρίως εφαρμόσιμες ιδέες που θα αλλάξουν τον τόπο μου, τις Κρηνίδες, όπως και ολόκληρο τον Δήμο Καβάλας, με πολλές παρεμβάσεις. Θα σταθώ κοντά του, διαθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις στον προεκλογικό του αγώνα, στηρίζοντάς τον ακάματα. Και τώρα αλλά και μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Καβάλας. Για να πάρουν οι Κρηνίδες, ο τόπος μου, την αξία που πρέπει, όπως και ολόκληρος ο Δήμος μας».

«Πιστεύουμε ότι η διάθεση να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο μας, η εργατικότητα, η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία, οι προτάσεις του για την ανάπτυξη των Κρηνίδων και η μεγάλη αγάπη του για τις Κρηνίδες και την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων καθιστούν τον Γιώργο Εμενίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τις Κρηνίδες. Γιώργο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.