Γαβριήλ Καρφόπουλος: Γιατί συστρατεύομαι με την «Καβάλα Μπροστά» και τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος «κατεβαίνει» στις δημοτικές εκλογές με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό

Ο Γαβριήλ Καρφόπουλος συστρατεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη και παραθέτει τους λόγους για την απόφασή του.

Ο Γαβριήλ Καρφόπουλος συστήνεται με δικά του λόγια

Ονομάζομαι Γαβριήλ Καρφόπουλος. Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1978. Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Καβάλας το 1995 και για τα επόμενα 2 χρόνια σπούδασα στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη.

Τον Ιούνιο του 2000 προσλήφθηκα από την καθημερινή εφημερίδα της Καβάλας «ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ», στην οποία και εργάστηκα μέχρι και το Μάιο του 2005, στο κομμάτι του αθλητικού ρεπορτάζ. Από τον Ιούνιο του 2005 και για μια επταετία βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκα στο τμήμα πωλήσεων σε εταιρεία αθλητικών ειδών.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στις τηλεπικοινωνίες, βρέθηκα στο Metro Cash & Carry της Ξάνθης, όπου εργάζομαι έως σήμερα, ως προϊστάμενος στο τμήμα διανομής του καταστήματος.

Ο «μεγάλος μου έρωτας» όμως είναι το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ εδώ και 33 χρόνια, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, έχοντας αγωνιστεί σε πολλά και ιστορικά σωματεία της πόλης και του νομού μας, αλλά και σε ομάδες της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Ξάνθης. Εκτός από ποδοσφαιριστής, εργάστηκα ως προπονητής για σχεδόν 7 χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΒΡΑΣΙΔΑ Νέας Περάμου, ενώ παράλληλα πέρασα από τον πάγκο και ορισμένων ανδρικών συλλόγων.

Η συστράτευσή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Εριφυλλίδη ήταν μια απόφαση την οποία έλαβα με μεγάλο ενθουσιασμό. Πιστεύω στο ανοιχτό πνεύμα, στις καινοτόμες ιδέες και στο όραμά του. Πιστεύω στον Γιάννη και βρίσκομαι δίπλα του σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για μια καλύτερη Καβάλα».

Πιστεύουμε ότι η δυναμική προσωπικότητα, η εργατικότητα, η εμπειρία του από την επαγγελματική ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ, η επαγγελματική σταδιοδρομία στην Καβάλα, στη Θεσσαλονίκη και στην Ξάνθη, η σημαντική καριέρα στο ποδόσφαιρο, ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, ο ενθουσιασμός, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Γαβριήλ Καρφόπουλο πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας και ιδιαίτερα στον τομέα του αθλητισμού, καθώς και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Γαβριήλ, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.